Jump to content

ArenaDevils.Ro - Serverlist

TS.ARENADEVILS.RO 89.40.105.145:9987
RESPAWN.ARENADEVILS.RO 135.125.224.89:27015

[FOTBALL] ”Să apeleze la mine”. Mesaj pentru Adrian Mititelu, după situația în care a ajuns FCU Craiova


Recommended Posts

 

articol scris de Digi Sport
01.04.2024, 18:55

FCU Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu (55 de ani), se luptă în acest sezon pentru salvarea de la retrogradare.

Jmhhc2g9OTFjNjUzYjkwNTQ2YTJhMzJiODFiYzU1

După două etape din play-out, FCU Craiova se află pe locul 8 în clasament, care duce la barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga. În etapa a doua din play-out, FCU Craiova a pierdut cu Oțelul, scor 1-2.

VIDEO A pus tunurile pe ei! Mititelu Jr., fără ocolișuri: ”Fură! Sunt mai mult decât impertinenți”. Ce se întâmplă cu Napoli
Mircea Bornescu așteaptă să fie contactat de cei de la FCU Craiova: ”Sfatul pe care îl ofer este gratuit”
Mircea Bornescu (43 de ani), fost portar și conducător la FCU Craiova, susține că știe care este motivul pentru care cei de la FCU Craiova trec printr-o perioadă nefastă. Acesta așteaptă telefonul grupării din Bănie.

”Ultimele evoluții nu sunt deloc încurajatoare pentru cei de la FCU Craiova, în această luptă pentru evitarea retrogradării. Dar vă spun că problemele sunt altele acolo și nu țin de jucători, pentru că se vede că aceștia au calitate.

Dacă cei de la Craiova vor să afle ce se întâmplă cu adevărat și cum vor reuși să scape de retrogradare, atunci să apeleze la mine. Nu vă spun despre ce este vorba, însă subliniez că sfatul pe care îl ofer este gratuit. Să mă sune cei de la Craiova


De la FCU Craiova, eu mai țin legătura cu Robert Săceanu. Suntem prieteni, din perioada în care am evoluat împreună”, a spus Mircea Bornescu, potrivit ProSport.

Clasament play-out

NTkwJmhhc2g9NTRmNDcwOGNlMGUzMTE5N2E0NTky
Clasament play-out SuperLigă / Foto: captură digisport.ro
Etichete: mircea bornescu , adrian mititelu , mircea bornescu fcu craiova

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...