Sari la conținut
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 CS.ARENADEVILS.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.ARENADEVILS.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea ArenaDevils România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Administrație & Dezvoltare

Forumuri

 1. Zona administrativă

  Zona cea mai importantă a acestui forum. Se găsesc anunţurile şi regulamentul (termenii şi condiţiile de utilizare ale forumului).

  1. anunturi administrative
  1. sugestii
  1. probleme şi ghiduri
  1. regulament
 2. Zona utilizatorilor

  Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri şi tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât şi concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

  1. aplica pentru grad
  1. prezintă-te
  1. reclamații staff
  1. concursuri
  1. absențe/retrageri
 3. Afiliere

  Aici veți găsi toate informaţiile necesare pentru afilierea unui server, pentru modificări aduse în timpul parteneriatului cu noi şi diverse oferte pentru jucătorii dvs.

  1. cerere DNS
  1. deschid server
  1. forum Management
  1. oferte Admine
 4. ARENADEVILS ROMANIA - GAMETRACKER   (74 vizite la acest link)

  rRmOSfK.png

×