Sari la conținut
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 CS.ARENADEVILS.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.ARENADEVILS.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

  • Înainte de a naviga pe comunitatea ArenaDevils România, recomandăm citirea regulamentului general!
  • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
  • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Regulament ArenaDevils.Ro

Sn!k3rs

                                                                                             N1IkLaO.png


Bine ati venit în Comunitatea ArenaDevils!


 În momentul înregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici.
 Daca sunteti deja înregistrat în momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta în continuare înseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
⇨ ArenaDevils.ro este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor sa dezvolte o conversatie civilizata pe diverse teme de cultura si stiinta, arta si umor, etc.).
⇨ Discutiile care nu reusesc sa se încadreze în limitele bunului simt si a celor 7 ani de acasa nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
 Moderatorii diferitelor sectiuni au obligatia sa respecte acest deziderat si prin urmare detin dreptul de a închide sau de a sterge orice discutie paralela. Se considera ca utilizarea avertismentelor si a explicatiilor este utila, în speranta ca anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
 Este recomandata folosirea optiunii "Search" pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa îl dezbateti sub forma initierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
 Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discutiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care  contravin legislatiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum sa fie protejat de actualul regulament, în consecinta, functia/nationalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu conteaza, urmând ca scandalagiul sa suporte consecintele.
⇨ Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îsi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
 Faptul ca un user are o parere diferita, bine argumentata si exprimata, nu denota lipsa de respect fata de interlocutarii sai si parerile acestora.
 Sunt interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal - atât initiatorii lor, cât si cei care se prind în acest "joc" vor fi sanctionati foarte drastic.
 Nu se accepta clonele. Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este banat/suspendat si creeaza un cont pe care îl foloseste pentru     a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse. Aceasta regula este retroactiva.
 Avatarele, custom title, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista, pornografica sau de o violenta excesiva. Mesajul lor nu trebuie sa produca orice fel de confuzie între calitatea de user si moderator/administrator sau sa încalce legile în vigoare ale tarii nostre. Aceste precizari nu sunt limitative - ne rezervam dreptul de a introduce în viitor si alte restrictii în functiie de situatiile ce vor aparea.
 Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu cont Premium.
 Pe lânga acest regulament, este indicat sa se citeasca si regulamentele sectiunilor în care se doreste începerea activitatii.
 Pe acest forum se posteaza doar în limba româna sau engleza.
⇨ Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simt, însa, în functie de infractiunea comisa se pot aplica diferite sanctiuni, pentru cei care nu reusesc sa se încadreze     în cei sapte ani de acasa.

SANCTIUNI:


 Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspenda dreptul de a mai posta, pe o perioada de 7 zile.
 Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspenda dreptul de a mai posta pe o perioada de 5 zile.
 Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a amai posta pe o perioada de 3 zile.
 Post inestetic - avertisment scris.
 Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
 Avatare, semnaturi, nume, etc. în neconcordanta cu regulamentul - avertisment scris, la doua avertismente se primeste BAN pe forum.
 Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în functie de caz.
 Limbaj necorespunzator (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
 Atac la persoana - Suspend 7 zile sau BAN permanent în functie de situatie.
 Jigniri - Suspend 5 zile.
 Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în functie de situatie.
 Afirmatii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
 Amenintare la integritatea fizica - Suspend 14 zile.
 Warez - BAN permanent.
 Reclama / Spam - BAN permanent.
 Crearea de clone - BAN permanent.

DEFINIRE TERMENI DIN REGULAMENT


 Limbaj gen IRC - Folosirea de prescurtari specifice discutiilor de pe IRC ("k" în loc de "ca", "ok","gg" "p" în loc de "pe", "bn" în loc de "bine" etc...), pocirea intentionata a unor cuvinte ("eo"  în loc de "eu" etc...), folosirea asa zisului limbaj Hacker ("534|2(|-|" în loc de "search", "n0rM4L" în loc de "normal" etc...).
⇨ Post inestetic - Folosirea nejustificata a unor facilitati oferite de editor, cum ar fi schimbarea fontului standard, schimbarea dimensiunii standard a fontului, folosirea de culori, decorarea textului (underline, bold), scrierea textului numai cu litere mari etc...care nu îsi au rostul în situatia data.
⇨ Nerespectarea regulilor de postare- Încalcarea regulilor de postare specifice unei anumite sectiuni a forumului. Tot în aceasta categorie intra si postarea în alta limba fata de cele specificate în regulment(româna si engleza), discutiile contradictorii între admini, legate de adminarea pe servere, purtate in alta parte decât ADMINS ONLY, cât si nerespectarea unor reguli temporare, cum ar fi continuarea unor discutii pe o anumita tema cu toate ca un Administrator / Moderator a interzis acest lucru.
⇨ Flame - Posturi sau subiecte care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal. Se sanctioneaza atât initiatorii, cât si cei care se prind în acest joc.
 Atac la persoana - Folosirea de expresii / remarci care din principiu jignesc un anumit utilizator de pe forum (sau un grup de utilizatori), chiar daca nu este facut în mod direct.
 Jigniri - Jignirea unui alt membru sau a mai multor membrii de pe forum, nu neaparat folosind un limbaj vulgar sau cuvinte obscene.
 Warez - Promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legislatiei în vigoare.
 Crearea de clone - Crearea de useri clona, în special pentru a ocoli o sanctiune. Pedeapsa este aplicata userului "original", clonele fiind sterse.(Cereri) La intrebarea "Ai citit regulamentul?" , raspundeti cu MAJUSCULE "NU L-AM CITIT"

REGULAMENT MODERATORI:


 REGULA DE BAZA: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleasi pedepse, iar daca se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.
 Odata ce primiti moderator pe acest forum, sunteti de acord sa mentineti ordinea, iar daca este cazul, sa sanctionati, cu înstiintarea unui Administrator înainte, alti membri.
 Nu abuzati de accesul pe care îl aveti si nu dati warning-uri decât în cazul în care a fost încalcat regulamentul.
 De fiecare data când dati un warn unui utilizator, aveti obligatia de a îi indica motivul, Atentie NU se da warn fara dovada ! risc de suspendare a gradului.
 Moderatorii trebuie sa aiba un limbaj / comportament civilizat fata de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.
 Daca un moderator lipseste nemotivat mai mult de o luna, va primi remove.
 Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.
 Moderatorii sunt obligati sa închida topicurile care încalca flagrant regulamentul.
 Când închideti un topic, trebuie sa explicati clar si argumentat motivul, reply-urile "Topic Vechi / Topic Inactiv etc"  nu sunt acceptate.
 Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.
 Moderatorii închid topicuri DOAR în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi.

 

NOTE

 Orice sanctiune se acorda pe baza de dovada si cu anuntarea unui administrator de comunitate. 
 Orice neregula, plangere, nemultumire trebuie exprimata intr-un mod civilizat la sectiunea Rerport Utilizator.

 Administratorii acestui forum îsi rezerva dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci va sugeram sa îl verificati zilnic.


INFO

 Comunitatea ArenaDevils.ro nu îsi asuma nici o vina pentru nici un tip de tranzactie, efectuata cu Ownerii diferitelor servere din comunitate, care implica boost, hosting si asa mai departe.
 Comunitatea ArenaDevils.ro ofera DOAR domenii solicitantilor de DNS .sectiuni si suport pentru forum si în cazuri extreme Suport tehnic în AMX-MoD-X.
⇨ Orice tranzactie trebuie efectuata în prezenta unei persoane administrative Administratori, tranzactiile care nu au decurs în prezenta unor persoane administrative nu vor fi luate în considerare, prin urmare orice reclamatie adusa nu o sa fie onorata.


Multumim pentru întelegere/colaborare, cu stima conducerea ArenaDevils.ro!

×